• Εγγραφές Σχ Έτους 2022-23

  • Εγγραφές Σχ Έτους 2022-23

  • Εγγραφές Σχ Έτους 2022-23

  • Εγγραφές Σχ Έτους 2022-23

  • Εγγραφές Σχ Έτους 2022-23

  • Εγγραφές Σχ Έτους 2022-23

  • Εγγραφές Σχ Έτους 2022-23

  • Εγγραφές Σχ Έτους 2022-23

          Ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος γονέων και οι Μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών αποχαιρέτησαν τους μαθητές της ΣΤ' Τάξης την Παρασκευή 12/06/2015 σε μια καταπληκτική γιορτή που πραγματοποιήθηκε στην αυλή του σχολείου μας.  

           Η γιορτή, που επιμελήθηκαν οι δάσκαλοι της ΣΤ' τάξης Μάνος Κωνσταντίνος και Φίλιος Γεώργιος, σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό της θεατρικής αγωγής Πανταζόπουλο Πανταζή και την εκπαιδευτικό της μουσικής Λαναρά Αγγελική περιλάμβανε θεατρική παράσταση, τραγούδια, χορό, μουσική και πολύ κέφι. Στην γιορτή συμμετείχαν φυσικά και οι μαθητές των άλλων τάξεων με χορούς και παιχνίδια υπο την καθοδήγηση και τον συντονισμό των γυμναστών Θεοχαροπούλου Ευαγγελία και Τσεπίδη Βασίλειο.

         Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πλαισίωσε τα θεατρικά και μουσικά δρώμενα των μαθητών με νόστιμα εδέσματα που ετοίμασαν οι ίδιοι,  σουβλάκια και χυμούς  αλλά και μια καταπληκτική ορχήστρα που έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να χορέψουν παραδοσιακά τραγούδια, να διασκεδάσουν και να χαρούν μέχρι αργά.

 

 

 

 01noveber

 

 

Την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014 οι μαθητές της Έ Τάξης του σχολείου μας διοργάνωσαν την εκδήλωση εορτασμού για την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Το πρόγραμμα της γιορτής, που επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί Παλάσκας Δημήτριος και Τζιόλας Αθανάσιος, περιλάμβανε ποιήματα, πλαισιωμένα με μουσική και τραγούδια, βίντεο και αφηγήσεις. 

Η κα Λαναρά Αγγελική συνόδευσε με μουσική τα τραγούδια των μαθητών, ενώ στο τραγούδι συμμετείχε και ο εκπαιδευτικός Φίλιος Γεώργιος.  

 

  

 

          Παρουσία γονέων, κηδεμόνων, φίλων και συγγενών, πραγματοποιήθηκε η γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο αμφιθέτρο του σχολείου μας την Δευτέρα 27/10/2014. 

          Το πρόγραμμα της γιορτής επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί: Θωμαή Τζήκα και Κατερίνα Παλλαντζά με τους μαθητές της Γ' Τάξης (Γ1 και Γ2), ενώ το χρονικό του έπους του 40, εκφώνησε ο Διευθυντής του Σχολείου Ιωάννης Γεωργούλας. Στην μουσική επένδυση συμμετείχε η μουσικός του σχολείου μας Λαναρά Αγγελική,  ενώ τραγούδησε και ο εκπαιδευτικός Γεώργιος Φίλιος.
 
 
                             
 
 
 
 

Οι Τέσσερις Εποχές

Ρατσισμός - Διαφορετικότητα

Ανακύκλωση