• Εγγραφές Σχ Έτους 2022-23

  • Εγγραφές Σχ Έτους 2022-23

  • Εγγραφές Σχ Έτους 2022-23

  • Εγγραφές Σχ Έτους 2022-23

  • Εγγραφές Σχ Έτους 2022-23

  • Εγγραφές Σχ Έτους 2022-23

  • Εγγραφές Σχ Έτους 2022-23

  • Εγγραφές Σχ Έτους 2022-23

dirok1Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί της ΣΤ΄ Τάξης, του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών, επισκέφθηκαν σήμερα 23 Δεκεμβρίου 2021 το γηροκομείο της Ι. Μ. Γρεβενών και τραγούδησαν τα κάλαντα στους ηλικιωμένους, που φιλοξενούνται σε αυτό, προσφέροντάς τους δώρα, εκδηλώνοντας την αγάπη και το ενδιαφέρον τους προς αυτούς.

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η τελετή λήξης του σχολικού έτους στο σχολείο μας, αποχαιρετώντας για μια ακόμη φορά τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ' Τάξης. Οι εκπαιδευτικοί Τζιώλας Αθανάσιος,  Παρασκευά Μαίρη, Σαπνάρα Ευδοξία και Κιέμος Άκης ετοίμασαν και μας παρουσίασαν με τους μαθητές της ΣΤ' Τάξης τους μια αποχαιρετηστήρια γιορτή με θεατρικά, τραγούδια, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις. Οι γυμναστές του σχολείου μας Βάλια Θεοχαροπούλου και Βασίλης Τσεπίδης προετοίμασαν και παρουσίασαν με όλους τους μαθητές του σχολείου παραδοσιακούς χορούς και αθλητικά δρώμενα. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προσέφεραν αναμνηστικά στους μαθητές που αποφοίτησαν αλλά και πλούσια εδέσματα σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Καλό καλοκαίρι !!!!   

 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε στη σχολική μονάδα πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών από τον φορέα Διαχείρησης Στερεών Αποβλήτων ΔΙΑΔΥΜΑ.

Σκοπός του προγράμματος, με την υπ' αριθμ. πρωτ. 177481/Δ2/20-10-17 απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, είναι να ενημερωθούν οι μαθητές για θέματα διαχείρισης απορριμάτων, να ευαισθητοποιηθούν για τα προβλήματα που συνδέονται με αυτά και να μάθουν μέσω των δράσεων και των επισκέψεων που θα γίνουν, πως να συμμετέχουν σωστά και ενεργά στην ανακύκλωση των απορριμμάτων.

Στο τέλος οι μαθητές προμηθεύτηκαν τσάντες πολλαπλών χρήσεων για να πραγματοποιούν τα ψώνια τους.

 

bazzarslide2

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!!!!!!!!

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε και φέτος στο σχολείο μας με την έναρξη της καινούριας σχολικής σχρονιάς.  Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε ο άγιασμός στον προαύλιο χώρο του σχολείου. Μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς ήταν όλοι εδώ, έτοιμη για ένα καινούριο εκπαιδευτικό ταξίδι.   

Οι Τέσσερις Εποχές

Ρατσισμός - Διαφορετικότητα

Ανακύκλωση