Την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην αυλή του σχολείου η τελετή λήξης του σχολικού έτους 2017-18. Οι μαθητές της ΣΤ τάξης μαζί με τους εκπαιδευτικούς Μαρία Κίτσιου και ΑθανάσιοΤζιόλα ετοίμασαν μια καταπληκτική γιορτή πλαισιωμένη με τραγούδια, θεατρικά και χορευτικά, ενώ ένα μέρος της μουσικοχορευτικής παρουσίασης οργανώθηκε από την καθηγήτρια της μουσικής κα Ευγενία Καραγκούνη. Στη συνέχεια όλοι οι μαθητές του σχολείου συμμετείχαν στις αθλητικές και χορευτικές δραστηριότητες που οργανώθηκαν και συντονίστηκαν από τους γυμναστές εκπαιδευτικούς Θεοχαροπούλου Ευαγγελία και Χρήστο Παπαξάνθη. 

Την σκυτάλη στη συνέχεια ανέλαβε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, που αφού μοίρασε στους τελειόφοιτους αναμνηστικά δώρα, ανέλαβε την μουσική επένδυση της βραδιάς καθώς τα νόστιμα εδέσματα επιφυλάσσοντας στους μαθητές πολλές εκπλήξεις. 

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 οι μαθητές της Α' Τάξης του σχολείου μας διοργάνωσαν και παρουσίασαν την χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Το πρόγραμμα της γιορτής επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί Παλάσκας Δημήτριος και Ζησοπούλου Πόπη ενώ οιμαθητές της ΣΤ' Τάξης συνόδευσαν με τραγούδια την εκδήλωση.  

Η έκπληξη της ημέρας ήταν η άφιξη του Άγιου Βασίλη που μοίρασε, με τη βοήθεια  του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, δώρα σε όλους τους μαθητές του σχολείου. Στη συνέχεια οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γράψουν εύχες, να στείλουν γράμματα στον Άγιο Βασίλη αλλά και να γευτούν τις λιχουδιές που υπήρχαν στο μπουφέ και να κάνουν ζωγραφική προσώπου ενώ οι γονείς και εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να ενισχύσουν τον σύλλογο στο χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώθηκε παράλληλα.

Παρουσία γονέων, κηδεμόνων, φίλων και συγγενών, πραγματοποιήθηκε η γιορτή για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου στο αμφιθέατρο του σχολείου μας την Παρασκευή 17/11/2017. 

 
          Το πρόγραμμα της γιορτής επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί Παλαντζα Αικατερίνη και Καραγκιώτη Μαρία με τους μαθητές της Δ' Τάξης (Δ1 και Δ2).
 
 
 
 
 
 
17noembri17 111

Παρουσία γονέων, κηδεμόνων, φίλων και συγγενών, πραγματοποιήθηκε η γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο αμφιθέτρο του σχολείου μας την Παρασκευή 27/10/2017. 

 
          Το πρόγραμμα της γιορτής επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί Καραλιόλιος Αργύριος και Παλάσκα Μαρία με τους μαθητές της Ε' Τάξης (Ε1 και Ε2).
 

Οι Τέσσερις Εποχές

Ρατσισμός - Διαφορετικότητα

Ανακύκλωση