• Καλό Πάσχα

  • Καλό Πάσχα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Επικαιροποίηση και επαναπροσδιορισμός των ορίων των Σχολικών Περιφερειών των Δημοτικών και Νηπιαγωγείων της Διεύθυνσης Π.Ε. Γρεβενών για το Σχολικό Έτος 2019-20»

 

                 ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

 

 

  • ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 1ου Δ.Σ.

Περιλαμβάνει το κεντρικό τμήμα της πόλης των Γρεβενών, από την οδό Εμμανουήλ Παππά (δυτική πλευρά) δυτικά της πλατείας 25ης Μαρτίου και της Αθανασίου Διάκου, νότια της Κων/νου Παλαιολόγου, ανατολικά της Βενιζέλου, νότια της Γ. Μπουσίου, ανατολικά της 13ης Οκτωβρίου, Ευαγγελιστρίας νότια και Πάροδος Ι της Ευαγγελιστρίας (ανατολικά), βόρεια της Θ. Λαδά και της Κ. Ταλιαδούρη, Δημ. Αγοραστή παρόχθια, Ανωνύμου 34 ως την κοίτη του ποταμού και Ειρήνης έως την Εμμανουήλ Παππά στο σημείο τομής τους (Γέφυρα Καλαμπάκας).

 

1 FINAL

  • ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 2ου Δ.Σ.

Περιλαμβάνει το βόρειο τμήμα του κέντρου της πόλης των Γρεβενών, από τη γωνία της Παλαιολόγου (βόρεια) και της Αθ. Διάκου (δυτικά), δυτικά της οδού Βενιζέλου, βόρεια της Γ. Μπουσίου, δυτικά της 13ης Οκτωβρίου, βόρεια της Ευαγγελιστρίας έως τη Ρήγα Φεραίου (ανατολικά) και επεκτείνεται έως τη Φιλίππου με όποιες παρακείμενες κατοικίες βόρεια αυτής.

 

2 FINAL

  • ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 3ου Δ.Σ.

Περιλαμβάνει το νοτιοδυτικό τμήμα της πόλης και οριοθετείται νότια της κοίτης του ποταμού, περιοχή Αγίου Αχιλλείου, έως τη γέφυρα Καρακασίδη.

Στην ίδια σχολική περιφέρεια εντάσσονται τα χωριά του ορεινού όγκου, του οδικού άξονα Μαυραναίων-Σμίξης-Σαμαρίνας.

 

3 final

  • ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 4ου Δ.Σ.

Περιλαμβάνει τμήμα της ανατολικής πλευράς της πόλης, από την πλατεία 25ης Μαρτίου (ανατολικά), νότια της Μ. Αλεξάνδρου, δυτικά της Νίκης, βόρεια της Κ. Ταλιαδούρη, δυτικά της Δημοσθένους και βόρεια της οδού Ειρήνης.

Στην ίδια σχολική περιφέρεια εντάσσεται και ο οικισμός Τσακάλια.

 

4 FINAL

  • ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 5ου Δ.Σ.

Περιλαμβάνει επίσης τμήμα της ανατολικής πλευράς της πόλης, από την Δημοσθένους (ανατολικά), νότια της Κ. Ταλιαδούρη, δυτικά της Νίκης και παρόχθια έως τη Γέφυρα της Καλαμπάκας.

Στην ίδια σχολική περιφέρεια εντάσσονται τα χωριά του οδικού άξονα Γρεβενών – Καλαμπάκας έως το Ελευθεροχώρι.

 

5 FINAL

  • ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 6ου Δ.Σ.

Περιλαμβάνει το βορειοδυτικό τμήμα της πόλης των Γρεβενών, δυτικά της Ρ. Φεραίου, νότια της Ευαγγελιστρίας και δυτικά της Παρόδου Ι της Ευαγγελιστρίας, Θ. Λαδά εκατέρωθεν της οδού (περιοχή 2ου Νηπιαγωγείου) και Καπετάν Λούκα επίσης εκατέρωθεν, συμπεριλαμβανομένων των παρακείμενων κτισμάτων ως την κοίτη του ποταμού.

Στην ίδια σχολική περιφέρεια εντάσσονται οι Εργατικές κατοικίες καθώς και οι παρακείμενες κατοικίες των Δυτικών ορίων καθώς και των βορείων ορίων της πόλης, έως την άτυπη προέκταση της οδού Ρήγα Φεραίου.

Συμπεριλαμβάνονται τα χωριά του οδικού άξονα Κυρακαλής-Ροδιάς-Σύδενδρου-Οροπεδίου.

 

 

6 FINAL

  • ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 7ου Δ.Σ.

Περιλαμβάνει το βορειοανατολικό τμήμα της πόλης των Γρεβενών, βόρεια της Μ. Αλεξάνδρου, ανατολικά της Αθ. Διάκου, πάροδος Νίκης (δυτικά) έως τη Φιλίππου και κάθε παρακείμενη οικία βόρεια αυτής.

 

7 FINAL

Οι Τέσσερις Εποχές

Ρατσισμός - Διαφορετικότητα

Ανακύκλωση