• Έλεγχοι προόδου

  • Εγγραφές 2024-2025

Αγαπητοί γονείς,


Σας ενημερώνουμε ότι κάθε Δευτέρα και ώρες 8:15-12:25 καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους 2020-2021 θα βρίσκονται στο σχολείο μας κοινωνική λειτουργός και ψυχολόγος.


Η κοινωνική λειτουργός Μαρία Ράπτη και η ψυχολόγος Θεογνωσία Σολδάτου, είναι μέλη της ΕΔΕΑΥ (Ειδική Διαγνωστική Επιτροπή Αξιολόγησης και Υποστήριξης) του Υπουργείου Παιδείας. Η ομάδα της ΕΔΕΑΥ είναι υπεύθυνη για την διαγνωστική εκπαιδευτική αξιολόγηση και υποστήριξη των αναγκών όλων των μαθητών.


Μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να δώσετε τα στοιχεία σας στη διεύθυνση του σχολείου μαζί με το αίτημά σας στο τηλέφωνο: 2462022223. Στη συνέχεια, η ομάδα της ΕΔΕΑΥ (κοινωνική λειτουργός και ψυχολόγος), θα επικοινωνεί μαζί σας για να ορισθεί κάποιο ραντεβού. Είναι αυτονόητο ότι για οποιοδήποτε ζήτημα ενημερωθεί η Ψυχολόγος και η Κοινωνική Λειτουργός, είτε υγείας είτε οικογενειακό, ισχύει το απόρρητο, που διασφαλίζεται από τις διατάξεις περί προσωπικών δεδομένων.


Η συγκεκριμένη υποστήριξη παρέχεται στο σχολείο μας δωρεάν για την ενδυνάμωση των παιδιών σε μαθησιακό, συναισθηματικό και κοινωνικό επίπεδο. Ο γενικότερος στόχος του προσωπικού της ΕΔΕΑΥ είναι η ανάπτυξη ενός σχολείου για όλους τους μαθητές χωρίς διακρίσεις και η υποστήριξη του σχολείου στην αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων στην εκπαίδευση. Σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνείτε μαζί τους για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί σχετικά με το παιδί σας. Παράλληλα, να παροτρύνετε το ίδιο το παιδί σας να προσεγγίσει τα μέλη της ΕΔΕΑΥ όταν το χρειαστεί.


Με εκτίμηση,
Η Δ/ση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών

Τα μέλη της ΕΔΕΑΥ
Σολδάτου Θεογνωσία- Ψυχολόγος
Ράπτη Μαρία- Κοινωνική Λειτουργός

Οι Τέσσερις Εποχές

Ρατσισμός - Διαφορετικότητα

Ανακύκλωση